Jeep safari

Het was zover, we stonden vroeg op vanmorgen om op jeep safari te vertrekken.  De colonne bestond uit 5 jeeps, wat ik al bij al vond meevallen maar het leverde toch twee keer 30 minuten wachttijd op voor die compleet was.  De bezoekjes vielen mee, we zagen wat van het mooie bosrijke binnenland, maar we zaten toch ook veel in de jeep.  Ik concludeer dat ik in het vervolg toch meer moeite doe om een huurauto en een kaart te pakken te krijgen.  Al was het ook wel luxe om rondgereden te worden door een chauffeur.  De conclusie van de kindjes was dezelfde: ze proefden lekkere honing in het Bulgaarse dorpje (we kochten dan ook een potje), ze vonden de waterval mooi, picknicken en zwemmen in het riviertje was fijn, de grot verkennen leuk.  Het vele wachten en in de jeep zitten was wat saai.  In foto’s ziet dat er als volgt uit:

IMG_3517

IMG_3534

IMG_3547

IMG_3551
papa leerde hen dammen bouwen, ze verlegden stenen in een rivier op aarde…

 

IMG_3569

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s