De 12 van 2017

2017 loopt stilaan ten einde.  Tijd voor jaaroverzichten.  Van de actualiteit, van de hitlijsten, van vele blogs.  Ik wilde ook wel iets doen en vond inspiratie op de blog van Josefien die haar jaar samenvatte in 12 beelden.  Een verslagje van het afgelopen jaar adhv 12 foto’s waaraan een herinnering vastkleeft.  Een leuk idee waar ik graag bij aansluit.  Want 2017 werd toch best een memorabel jaar.  Het samenvatten in slechts 12 beelden doet het een beetje onrecht aan.  Er waren veel meer dan 12 noemenswaardige momenten.  Kiezen is verliezen, maar niet kiezen wellicht nog meer.  Ik deed het dus toch maar.  Deel jij je meest memorabele moment van 2017 in de commentaren?  Ik ben alvast benieuwd!

januari Januari: we doken in de sneeuw op Baraque de Fraiture.  Een geweldige dag en op deze foto straalt mijn enthousiaste dochters’ gelaat dat helemaal uit.  Geen idee of januari 2018 ook sneeuw zal brengen, maar indien ja is deze uitstap zeker voor herhaling vatbaar!

 

Februari: meer sneeuw.  Dit keer op skivakantie.

februari

Voor de tweede keer met het hele gezin en mijn petekind.  Ongelooflijk hoe snel ze bijleren. Ik kijk er nu al naar uit om dit jaar opnieuw te gaan en nog meer samen te skiën.  Zonder twijfel de vakantie met de meeste quality time en de minste ‘wat gaan we doen?’.  Das namelijk eenvoudig: skiën!

 

maart

 

Maart.  De 8e verjaardag van Amelie leverde leuke beelden en nog meer plezier op.  Het bosspel dat we zelf in mekaar staken was een succes.  Alleen maar blije kabouters gezien 🙂

 

 

 

 

 

 

 

april

 

April, ik werd 37.  En dat werd gevierd tijdens onze jaarlijkse familievakantie.  Een trip naar de Ardennen leverde leuke beelden en een nog leukere vakantie op.

 

 

 

 

 

 

 

 

mei

 

Mei.  Mijn mooie dochter vierde haar eerste communie.  Een feest waar best wel wat voorbereidingstijd in kroop, maar wat een voltreffer.

 

 

 

Juni.  De jongste studeerde af als kleuter.

Wat worden mijn meisjes 20170628_110412toch groot.  Ze was er klaar voor.  De weinige twijfel daarover is intussen helemaal weg.

 

 

 

 

 

 

IMG_4881

 

 

Juli.  Het begin van een grote vakantie waar ik met een heel goed gevoel naar terugkijk.  Ze begon met het eerste slaapkamp voor mijn dochters, daar had ik het best even moeilijk mee.  Maar wat me nog meer bijbleef is hun kampeersessie in de achtertuin!

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4993

 

Augustus.  Hierover moest ik niet lang nadenken.  Met z’n 4 naar Corsica, dat was simpelweg heerlijk.  Ik wil ze gerust nog een keer overdoen.

September.  Terug naar school, dat levert altijd wat aanpassingsproblemen op.  Ik probeerde een keer iets nieuws met alternatieve vragen om uit te vissen hoe hun dag was.  Dat leverde hilarische taferelen op.  Ik hield het helaas niet vol tot het einde van de lijst, wie weet krijgt hij in 2018 een herkansing.

werkloos

 

Oktober.  Deze maand kan ik zonder twijfel uitroepen tot winnaar van de mijlpaal van het jaar.  Ik zei mijn 20-jarige dienst als loonslaaf vaarwel.  Met een grote glimlach.

 

 

 

 

November.  Lui in de zetel zitten is nietIMG_5561 (2)s voor mij.   Tijd om nieuwe horizons te verkennen.  ‘Starting up‘ was mijn nieuwe bezigheid.  Samen en alleen, het belangrijkste was dat ik me amuseerde.

 

 

 

 

 

 

snagit home page

 

 

December.  Mijn eerste eigen onderneming zag het levenslicht.  Nog op de valreep in 2017.  Het jaar afsluiten met een knaller noemen ze dat!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s