Puur plezier: speelgoedpakketten

Het lijkt wel de titel van een nieuw boek van Pascale Naessens, maar nee, het hoort echt wel thuis op deze blog.  Puur plezier is een dienst die je toelaat speelgoedpakketten te ‘huren’.  Je ontvangt een doos vol speelgoed en die kan je maandelijks inruilen voor een andere.  Veel afwisseling voor de kinderen dus zonder een enorme berg speelgoed in huis.  Het concept klinkt alvast top!

Het is nog behoorlijk pril denk ik, dus het aanbod is vandaag nog niet erg uitgebreid.  Ze bieden pakketten aan voor de leeftijdscategorie 4 tot 6 jaar.  Op de site geven ze wel aan dat de oudere en jongere kinderen in hun gezinnen het ook leuk vinden.  Ik wil het wel een keer proberen.  Er is een abonnementsformule voor 20€ per maand die maandelijks opzegbaar is, dus in het slechtste geval ben ik 20€ kwijt.  Er is een ophaalpunt hier vlakbij in Bornem.  De website is alvast heel duidelijk en in geen tijd ben ik ingeschreven en heb ik met mijn Visa kaart betaald.  Ik moest nergens aangeven hoeveel kinderen ik heb, hoe oud ze zijn, wat hun interesseert of favoriete speelgoed is, … terwijl ik dat ergens wel had verwacht.  En ook met plezier zou hebben gedeeld omdat het logisch lijkt dat ik dan een meer gepersonaliseerde service zou krijgen.

Ik bestelde op 1 november, ’s avonds.  Ik ben wellicht verwend door de snelheid waarmee online shopping sites aankopen (ongetwijfeld automatisch) bevestigen, maar het verontruste me toch een beetje toen ik de dag erna nog niets ontvangen had ter bevestiging van mijn geslaagde aankoop.  Heel lang duurde het wachten echter niet, op 2 november ’s avonds ontving ik een persoonlijke mail.  Daarin werd ook gevraagd naar de leeftijd van mijn kind.  Ik was blij verrast te lezen dat hij ook aanbood de box te komen brengen, een extra service die ik graag aannam.

Ons pakket was onmiddellijk klaar en werd op 4 november aan huis gebracht.  De meisjes wisten nog van niets, maar reageerden meteen enthousiast toen ik het concept uitlegde. De doos raakte dan ook niet ver voor ze geplunderd werd.

20161104_174241.jpg

Ze bevat 2 gezelschapsspelletjes en 2 ‘bouwpakketten’.  Ik wist niet goed wat te verwachten, misschien was het toch iets meer.  Maar de dames reageerden enthousiast. Eén van de spelletjes hebben we al gespeeld en goedgekeurd (Tortuboom).  Amelie ging ook prompt aan het bouwen met de Kapla plankjes.  Dat soort van speelgoed hebben we eigenlijk niet in huis, heel leuk om er op deze manier kennis mee te maken.

Ik ben benieuwd hoe vaak ze in de komende maand naar de Puur plezier doos zullen grijpen.  En of ze ze willen ruilen aan het eind ervan of dat we zullen besluiten dat het onvoldoende was om het abonnement verder te zetten.  De eerste ervaringen zijn alvast positief.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s