Inpakken en wegwezen…

Ze staan weer mooi op een rijtje klaar, de 4 koffers.  Alles paste er nog in.  De hotelkamer ziet er weer net uit alsof we hier nooit geweest zijn, op een beetje zand na.

Heb ik nu iets geleerd van de heenvlucht?  Ik stopte iets minder in de handbagage.  Ook niet teveel, want zoveel kilootjes waren er ook niet over van de 90 die in de gewone bagage mochten.  Ik behield de kleurboeken, knuffels, iPad en snoepjes voor de kindjes.  Er resten nog een paar hoofdstukken van mijn boek.  Het eerste, aan het tweede raakte ik niet toe.  Maarten las er net geen drie.  Papa ziet toch altijd net iets meer kans om rustig te lezen…

De grootste koffer zit vol vuile was, per kleur gesorteerd.  Niet opgevouwen, thuis prop je het tenslotte toch gewoon in de wasmachine.

Er is nog tijd voor een beetje zon en water.  De batterijtjes nog even opladen.  Om 16u40 haalt de bus ons op en gaat het richting luchthaven.   Het wordt nog een lange dag voor we allemaal weer in ons eigen bedje liggen.  Dan kijken we terug op een heerlijke reis, boordevol family quality time.  Nog 8 dagen ouderschapsverlof over, maar wie telt er.

1 Comment

  1. Het was voor ons allen al even aangenaam, elke dag zo’n leuk verslag lezen was soms boeiend, maar vooral heel leuk!!! Welkom terug thuis, daar si het ook goed hoor!! En we kijken er naar uit jullie terug te zien!! Tot gauw… oma en opa zoerle

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s