De schat van vlieg

Bij ons laatste bibliotheekbezoek (verhaaltjes lezen is een dagelijks ritueel, dat vertel ik een andere keer wel eens) hadden de meisjes het al gespot: de schat van vlieg is terug!  Maar geen tijd, je kent het wel.  Zaterdagvoormiddag, duizend dingen te doen waaronder even snel naar de bib.  Daar minstens een half uur blijven plakken om die schat te zoeken paste echt niet in de planning.  Toch niet als je in mekaar zit zoals ik en nogal veel weerstand vertoont als iemand je plannen wil doorkruisen.  Dus beloofde ik dat we zouden terugkomen om de schat te zoeken.  Lichtjes beteuterd aanvaardden mijn dochters hun lot.

Belofte maakt schuld en dus ging mijn bende van vlieg gisteren op pad.  Alle tijd van de wereld dit keer, vakantie niet waar.  Ik ken het principe intussen, ik denk dat het al het derde jaar op rij is dat we dit doen in Londerzeel.  Maar wat een top-editie!  Ik wil niet alles verklappen, maar het is echt een aanrader.  Leuk concept, toffe opdrachten en een super leuk aandenken.  Van mij mogen jullie gerust elke maand een nieuwe verzinnen, ik zal het wel ergens inplannen op een rustige zaterdag 🙂

IMG_3133
De schat van mijn bende

Het verdict van Amelie, gefilmd door het oog van vlieg:

En dat van Celeste:

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s